Salut! Momentan nu ai nici un produs adaugat in lista de favorite. Fa-ti propria selectie de mobilier YUKA accesand una din sectiunile:

Newsletter

Afla ultimele noutati si informatii despre oferte.

Blat melaminat
5.0000 1

Fisiere disponibile

Nu sunt fisiere disponibilie

Blatul melaminat se caracterizeaza printr-o calitate deosebita a suprafetelor si o durabilitate indelungata. Acest material este obtinut din aschii fine de lemn amestecate cu rasini si presate la temperaturi ridicate, iar suprafata mare este acoperita cu un decor de lemn, marmura si piatra care satisfice o mare varietate de gusturi. Constituie solutia ideala pentru amenajarea si dotarea bucatariilor, dar si pentru amenajarile interioare moderne. Pot fi utilizate in orice situatie atata timp cat cerintele de ordin estetic sunt asociate cu cerintele de rezistenta si durabilitate.

In ceea ce priveste costul, acest material poate fi clasat pe o scara de la 1-10 fata de restul suprafetelor disponibile la NIVELUL DE COST 5.

https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-1.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-2.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-3.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-4.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-5.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-6.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-7.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-8.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-9.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/845/blat-melaminat-10.jpg_gz.jpg