Salut! Momentan nu ai nici un produs adaugat in lista de favorite. Fa-ti propria selectie de mobilier YUKA accesand una din sectiunile:

Newsletter

Afla ultimele noutati si informatii despre oferte.

Contact

PROGRAM

Yuka Mobili Contact Program Programeaza Intalnire

550 mp showroom

18 ani de experienta

15200 clienti multumiti

LOCATIE SHOWROOM YUKA MOBILI

Adresa: Bld. Tomis, nr. 334, Bl. ST8
Cod 900711, Constanta, Romania

Telefon: +40 241 MOBILA
E-mail: yuka@yuka.ro
GPS: N 44.20407, E 28.62182

Yuka Mobili dispune de un showroom-uri de mobila, care se intinde pe o suprafata de 550 m2. Situat pe doua nivele, showroom-ul se diferentiaza prin designul deosebit al mobilierul, calitatea de exceptie a bucatariilor, livingurilor, dormitoarelor, canapelelor, saltelelor, electrocasnicelor, meselor si scaunelor

Fiecare parte a showroom-ului a fost gandit si proiectat de designerii nostri, astfel incat, clientul poate admira si alege cele mai bune solutii pentru casa. Dezvoltarea permanenta a gamelor de produse a fost motorul ideal pentru a investi intr-un spatiu menit sa satisfaca nevoile clientilor nostri. Vino si tu sa descoperi mobila viitorului in showroom-ul Yuka!

Mobilier expus in showroom

LOCATIE FABRICA YUKA MOBILI

Adresa: Str. Varful cu Dor nr. 26
Cod 900035, Constanta, Romania

Telefon: +40 241.543.711
E-mail: fabrica@yuka.ro
GPS: N 44.14719, E 28.60538

Toate produsele concepute sub brandul Yuka sunt realizate in fabrica de mobila proprie, o unitate ultra-moderna de productie. Cu o istorie de peste 18 ani in Constanta, fabrica Yuka transforma imaginatia intr-o frumoasa realitate!

Dotata cu ultimele tehnologii in domeniu, softuri de proiectare si utilaje cu comanda numerica, fabrica Yuka Mobili este sustinuta de numai putin de 30 de angajati profesionisti, care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de 2500mp2. Toate aceste ingrediente ofera la final clientilor nostri un mobilier ultra-modern, unic si de cea mai inalta calitate, care poate fi oricand updatat in functie de cerintelor celor care aleg Yuka Mobili! Concepte exclusiviste crescute si create chiar in fabrica noastra!

Poze exterior fabrica

ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva ceva