Salut! Momentan nu ai nici un produs adaugat in lista de favorite. Fa-ti propria selectie de mobilier YUKA accesand una din sectiunile:

Newsletter

Afla ultimele noutati si informatii despre oferte.

Despre noi

17 ani de excelenta

Cu o experienta de peste 17 ani pe piata romaneasca, YUKA MOBILI iti pune la dispozitie o selectie de piese si ansambluri de mobilier de lux ce imbina confortul cu rafinamentul, intr-un design de exceptie.

Pasiunea si munca de echipa au facut ca business-ul YUKA MOBILI sa cunoasca o ascensiune fulminanta, reusind sa-si atinga si cele mai ambitioase obiective, care se reflecta constant in particularitatile si avantajele produselor:

  • Mobilier care respecta cele mai inalte standarde de calitate;
  • Confort deplin intr-un cadru ambiental atragator;
  • Integrarea perfecta a elementelor de mobilier in spatiu;
  • Optiuni cromatice si texturale nelimitate;
  • Finisaje desavarsite;
  • Accesorii de ultima generatie;
  • Rezistenta la umiditate.

Brandul YUKA MOBILI vine in intampinarea cerintelor tale de amenajare, decor si functionalitate a spatiului interior, cu piese de mobilier la comanda productie proprie, o colectie neoclasica din lemn masiv (import Italia) si o varietate de canapele din material textil sau piele naturala, ce desavarsesc stilul fiecarei case. De asemenea, colectiile YUKA sunt completate intr-un mod armonios de accesorii practice precum: electrocasnice, saltele, scaune si mese.

Investitia constanta in cercetare si alinierea la ultimele tendinte in design, dictate de marile expozitii de la Milano si Hanovra fac ca YUKA MOBILI sa devina un brand ce promoveaza concepte exclusiviste de mobilier de living, dormitoare, bucatarii, grupate in cinci colectii cu nume sugestive:

 

In prezent, toate colectiile YUKA au o configuratie de baza, care poate fi updatata conform cerintelor fiecarui client.