Salut! Momentan nu ai nici un produs adaugat in lista de favorite. Fa-ti propria selectie de mobilier YUKA accesand una din sectiunile:

Newsletter

Afla ultimele noutati si informatii despre oferte.

Finisaje

Finisajele pe care le oferim si le garantam clientilor nostri, in calitate de producatori de mobilier, au un numar total de 15 tipuri de materiale, respectiv 798 decoruri disponibile.

Selectarea acestor colectii se face in primavara fiecarui an in functie de ultimile tendinte de design in amenajari interioare, urmarite si studiate de catre departamentul de design si proiectare din cadrul YUKA MOBILI. In productie, colectiile sunt utilizate atat pentru conceptele clasice cat si pentru cele mai moderne idei.

Datorita unui sistem logistic performant si a furnizorilor bine organizati, reusim sa garantam si sa oferim clientilor nostri un numar mare de materiale si finisaje care pot fi folosite la orice colectie de mobiler la comanda produsa de YUKA MOBILI. Posibilitatea combinarii acestor materiale contribuie la realizarea unui mobiler de living, mobilier de dormitoare sau de bucatarie viabil, versatil si inovator. Calitatea produselor este garantata atat prin aspect cat si prin numeroasele procese tehnologice ce conduc la realizarea “produsului perfect”.

Colectiile de materiale si finisaje pot fi clasate pe o scara de la 1-10 in functie de cost.