Salut! Momentan nu ai nici un produs adaugat in lista de favorite. Fa-ti propria selectie de mobilier YUKA accesand una din sectiunile:

Newsletter

Afla ultimele noutati si informatii despre oferte.

Lemn masiv
5.0000 1

Fisiere disponibile

Nu sunt fisiere disponibilie

Mobilierul din lemn masiv ofera spatiului textura, culoare si frumusetea mult dorita indiferent ca este vorba de mobilier pentru casa, restaurant sau birou.

Indiferent de tipul lemnului folosit in confectionarea mobilei, importanta este crearea ambientului dorit si in acelasi timp rezistenta materialului in timp. YUKA MOBILI scoate in evidenta mestesugul transmis din generatie in generatie, de la cel de tamplar la producator de mobila. Mobilierul din lemn masiv face parte din intimitatea omului imbinand utilul cu placutul, functionalitatea cu design-ul creand astfel un cadru perfect pentru tine si familie.

In ceea ce priveste costul, acest material poate fi clasat pe o scara de la 1-10 fata de restul suprafetelor disponibile la NIVELUL DE COST 10.

https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-1.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-2.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-3.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-4.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-5.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-6.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-7.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-8.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-9.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-10.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-11.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-12.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-13.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/851/lemn-masiv-14.jpg_gz.jpg