Salut! Momentan nu ai nici un produs adaugat in lista de favorite. Fa-ti propria selectie de mobilier YUKA accesand una din sectiunile:

Newsletter

Afla ultimele noutati si informatii despre oferte.

Placa decorativa
5.0000 1

Fisiere disponibile

Nu sunt fisiere disponibilie

Placa decorativa este un produs obtinut din metal si elemente naturale, profitand pe deplin de potentialul si caracteristicile diverselor materiale cum ar fi aluminiu, cupru, otel, piele si lemn. Combinatiile elegante de culori, texturi sofisticate, reliefuri si decoratiuni iti permite sa creezi suprafete animate de reflectii si lumina continua. Acest material decorativ este ideal pentru decorarea tuturor spatiilor fara sa limiteze imaginatia celui care vrea sa-l foloseasca.

In ceea ce priveste costul, acest material poate fi clasat pe o scara de la 1-10 fata de restul suprafetelor disponibile la NIVELUL DE COST 6.

https://mc.yuka.ro/products/849/placa-decorativa-1.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/849/placa-decorativa-2.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/849/placa-decorativa-3.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/849/placa-decorativa-4.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/849/placa-decorativa-5.jpg_gz.jpg