Salut! Momentan nu ai nici un produs adaugat in lista de favorite. Fa-ti propria selectie de mobilier YUKA accesand una din sectiunile:

Newsletter

Afla ultimele noutati si informatii despre oferte.

Sticla Lacobel
4.5000 2

Fisiere disponibile

Nu sunt fisiere disponibilie

Sticla Lacobel este o sticla opaca cu suprafata superioara de un luciu perfect, colorat in diverse nuante si este destinata amenajarilor interioare, putand fi folosita si pentru placare de pereti. Avantajele majore sunt date de aspectul foarte elegant si modern oferind spatiului o alta dimensiune. Printarea sticlei se face cu vopsea speciala care nu este afectata de socul termic si care are un aspect unic ce poate fi intretinut usor. Este un produs nou aparut pe piata si este din ce in ce mai des folosit de catre marii arhitecti datorita aspectului unic si a design-ului deosebit pe care il confera proiectelor.

In ceea ce priveste costul, acest material poate fi clasat pe o scara de la 1-10 fata de restul suprafetelor disponibile la NIVELUL DE COST 5.

https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-1.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-2.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-3.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-4.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-5.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-6.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-7.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-8.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-9.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-10.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-11.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-12.jpg_gz.jpg https://mc.yuka.ro/products/850/sticla-lacobel-13.jpg_gz.jpg